Saturday, April 6, 2013

Because my hair smells like flowers

I bougth the hair products from headspot.com


Hi, sweeties! I feel such a passion and desire to write at the blog again, it's amazing feeling to be that productive (I hope I am). These are my newest hair products. I haven't used them before, but my hairdresser highly recommended  the saltwater spray for hair - Wella Ocean Spritz. It should give you a volume and a gorgeous hair look. I have also found some very positive comments on internet about the Macadamia Deep Repair masque and I bought a little one, just to try it and see if it is that good. Then I heard a lot of the good haircare products Wella has. I want to check it out by myself. 
Smell is important to me when I am buying hair products. I love when my hair smells like a flower garden,  fruits, or just the smell of a clean hair. Anyway they all are smelling so good. I hope that there are more than just a good smelling products... But this is a good start! 

Have you tried some of these? Do you like them?

//

Здравейте, красотички! Изпитвам голямо и силно, непреодолимо желание отново да пиша в блога и чувството да съм продуктивна (или поне ми се иска да вярвам, че съм) е невероятно. Това са най - новите ми продукти за коса. Не съм ги използвала досега, но фризьорката ми ми препоръча спреят със солена вода за коса на Велла(номер 4), който би трябвало да придава обем и да дава едно специфично излъчване на косата. Също така попаднах на доста позитивни коментари за маската за коса с натурално масло от Макадамия за дълбоко възтановяване.  Купих я в малка опаковка, за да я пробвам и да проверя дали наистина е толкова добра. Чувала съм много положителни отзиви за продуктите на Велла и реших да ги проверя сама.
Мирисът е важен за мен при избора на продукти за косата. Обичам, когато косата ми ухае на цветна градина, плодове или просто аромата на току що изкъпана, чиста коса. За щастие, всичките продукти ухаят прекрасно. Надявам се да притежават и други качества, но и ароматът е добро начало! 

Пробвали ли сте някои от тези продукти? Харесват ли ви?

No comments:

Post a Comment